keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Synttärisankari 31.10.

Viisi vuotta täyttävällä Peetulla on tänään synttärit! Päivä otettiin vastaan samoissa merkeissä kuin mikä tahansa muukin päivä, sillä olihan arkipäivä kyseessä ja isäntäväellä työpäivät edessä. Mutta koirahan rakastaa rutiineja joten hieman juhlistettiin sitten kun illalla pääsimme takaisin töistä kotiin!

Hienosti venyy Peetu! Pitäähän sitä venytellä huolella kun on päivätorkut ottanut.

Joo'o, on tainnut vahtikoira nukkua vartiovuorossaan kun noin haukotuttaa vieläkin... ;) No ei se mitään, ainahan ne koiran aistit on valppaina vaikka vähän nukkuisikin!

Peetu se on semmonen rauhaa rakastava "lössykkä" ja mukavuuksiakin se on alannut enemmän arvostaa. Aikoinaan se otti sille sallitun sohvan nukkumapaikakseen ja siellä se edelleen yönsä ja varmaan osan päivästäänkin nukkuu. Sohvan päällä on aina joku huopa suojaamassa sohvaa lialta, ja se lämmin ei tunnu siinä kohtaa haittaavan vaikka viileästä tykkää kuitenkin enemmän. Hieman on pelkoa tiettyjen asioiden suhteen tullut lisää, ja nuo kaikki ylhäältä päin tulevat äänet aiheuttavat aina epäilystä ja panikointia. Viime kesän ukkoskelit ja jatkuvat sateet vielä myrskyineen sai Peetun hieman pelkäämään tai ainakin hermostumaan jo pelkästä kovasta vesisateesta...

Synttäripäivän lounas Peetulle tarjoiltiin maksalaatikolla ja sen omalla herkkupuurolla höystettynä kera norminappuloiden. Jälkkäriksi se sai sitten loppuillaksi pureskeltavaa ydinluusta. 

Viisi hienoa vuotta Peetu siskoineen siis täyttää tänään ja lähetämmekin heille hännän ja koko koiran heilutukset, hännän niin hurjasti bernimäisesti heiluen!! Rakkaita terkkuja siis Iitalle uuden berninalun Allun kanssa ja Sintulle sinne Viljan vierelle!!
   

5 kommenttia:

 1. Onnea Peetu-pojalle! Jo viisi vuotta takana. Kaikkea hyvää ja erityisesti terveyttä jatkossakin! Peetun kuvia on aina ilo katsella, niissä on niin paljon isää. Silmäkulmiin tulee pakostakin sekä ilon että ikävän kyyneleitä...

  VastaaPoista
 2. Onnittelut 5-vuotiaalle Peetulle!!! Terkkuja Lyyti-mammalta ja muulta laumalta!!

  VastaaPoista
 3. Hyvää synttäripäivää peetulle! :)

  VastaaPoista
 4. Marjaana, Sinttu ja Vilja1. marraskuuta 2012 klo 12.36

  Paljon paljon onnea Peetu!! :) Terveisiä Sinttu-siskolta sekä meiltä muilta!

  VastaaPoista