perjantai 7. joulukuuta 2012

Kuulumisia

Joulukuuta porskutetaan täyttä vauhtia. Jouluvalmisteluita on ehditty kivasti tehdä tällä viikolla kun otin "omaa lomaa" töistä. Hieman koristeluita ja joitan leipomisaskareita olen tehnyt. Ja tietenkin perinteiset joulukorttikuvaukset suoritettiin tänäkin vuonna Peetusta. Kilteimmille jouluposti tuo sitten kortin tai sähköpostikortin samaisesta kuvasta myöhemmin :)

Tuossa marraskuun alkupuolella kävimme ystävämme kanssa metsälenkillä ja "kuvaajakin" lähti matkaan, joten saimme vähän kuvamateriaaliakin taas pitkästä aikaa...

Lenkillä olivat siis Peetu ja Luka, kuvia pojista alla:

Polkua peräkkäin...

 Heii pojaaat, täälä olisi hyväskää tarjolla...

Hei, ei mennäkään siitä kun on noin märkää...

 Pojat kalliolla.

Hienosti seistenkin. Peetu on tietenkin alempana,
joka vielä tehostaa sitä kuinka pieni se on :)

Tällä tavoin saa vähän tasapainoa koirien kokoeroon, kun
laittaa Peetun korkeampaan kohtaan :)

Maailman kaunein pää!

Silloin menee Peetukin vakavaksi, kun alkaa jännittää...
Alkoi kuulua lentokoneen ääntä ja se pisti vähän mietteliääksi.

Lukaa ne ei äänet häiritse, harmi ettei Peetu osaa "ottaa
mallia" tai turvautua toisen rauhalliseen käytökseen kun sitä alkaa
jännittää.

Mitäs meille sitten muuta, hieman on saatu lunta meidänkin alueelle ja sehän näitä koiria miellyttää. Peetuhan on sellainen lunta rakastava berni, että lenkillä ainakin jossain vaiheessa on ihan pakko päästä ottamaan lumipesut, eli piehtaroida siinä hangessa. Yleensä se tapahtuu heti ovesta astuttaessa pihalle ja siitä suoraan nurmikolle ja selälleen!

Karvanlähtö on ollut poikkeuksellista, sitä on nimittäin lähtenyt niin paljon että koira näyttää puolet hoikemmalta kuin se esim. näissä kuvissa on. Alkasi jo hieman mietityttää että mistä moinen voisi johtua, onhan kastraatiostakin nyt jo yksi kokonainen talvikausi takana... Karvaa siis on lähtenyt pohjavilloista ihan päällikarvaa myöten. Ihan kun takareittäkin taputtaa tuntuu että iholle vain läpsyy käsi. Kalju se ei kuitenkaan ole, karvaa on vain lähtenyt enemmän kuin koskaan ennen.

Kuukausi tulee siitä kun käytiin anaalirauhasten tyhjennyksessä. Nyt sitä tuntuu vaivaavan ne taas. Voiko ne oikeasti täyttyä niin nopeasti että alkavan jo kuukauden päästä vaivata... Voivat ilmeisesti. 

Pakko laittaa tähän loppuun vielä kaunis muisto, joka elää rakkaalle kissallemme jonka oli aika siirtyä kissojen taivaaseen noin kuukausi sitten, päätös oli meille raskas. Peetukin sitä vähän kaipaili, miksei, olivathan ne niin hyvin toimeen tulleet kaverukset!

2 kommenttia:

  1. Heippa! Hienoja kuvia taas kerran. oonkin odottanut että koska laitat :) harmi kun meiltä jäi väliin toi korttikuvaus mutta voitaas joku päivä tulla taas pitkästä aikaa kuvattavaks :)

    VastaaPoista
  2. Marjaana, Sinttu-sisko ja Vilja10. joulukuuta 2012 klo 9.57

    Kivoja kuvia komeista bernipojista lenkillä :) Peetulla on ihan sama ilme kuin joskus on Sintulla tuossa kuvassa, missä lentsikan äänet vähän jännittää. Komea pää on kyllä Peetulla, siitä olen samaa mieltä! Mukavaa joulunodotusta teille kaikille ja Peetulle paljon rapsuja :)

    VastaaPoista