lauantai 30. maaliskuuta 2013

Hyvää Pääsiäistä!

Pääsiäistervehdys kaikille Peetun blogia seuraaville!

Meillä päin nämä pääsiäisnoidat kulkevat lauantaina pääsiäisenä ja trulleja varten piti tuunata suklaamunat pieniksi lahjoiksi, sellofaania ja rusetti päälle. Niitä onkin tässä aamupäivän mittaan jo kulkenut toista kymmentä. Peetu ottaa jo vuosien kokemuksella trullit rauhallisesti vastaan, ilmoittaa vain meille että joku olisi ovella ja sitten se ihmettelee ikkunasta kun lähtevätkin samantien pois.

Kuvassa tietenkin Peetu taustalla omassa nurkauksessaan jossa se makaa jos se ei ole omalla sohvallaan nukkumassa. Sinisessä korissa on pääsiäismunat odottamassa vielä trulleja. Ruukkunarsissin toi viime viikolla työkaverini, kun olivat pulkanvedossa meillä. Tuon rairuohomaljan saimme myös viime viikolla kun olimme halikeikalla. Tuo oksakoukero on ostos muutaman vuoden takaa markkinoilta, sen saa tuunattua aina vuodenajan mukaan, jouluna siinä roikkuu jokin joulukoriste. Nyt siinä on muutama koristemuna ja tiput kyljessä.

Peetu ja Peetun matto. Se tietää vaikka mihin laitat tuon maton, ja sanot sille että "matolle" se menee siihen ja odottaa herkkuja :) Hyvä käyttää kuvauksissa niin se tietää missä on poseerattava.

Mahtavatko trullit virpoa Peetulle jos oikein kauniisti odottaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti