perjantai 30. lokakuuta 2015

Peetun syntymäpäivää vietetään halloweenina

Happy Birthday ja Happy Halloween Peetu!!

Peetu se mennä porskuttaa 8-vuoden etappiin hyvissä voinneissa. Aikaa on hieman vierähtänyt blogin puolelle päivittelyssä, mutta kuulumiset ovat samaa luokkaa kuin vaikka viime kerrallakin. Peetu voi hyvin, ja jaksaa taas pikkupakkaskeleilläkin mitä mainioita kävelylenkkejä kera lastenvaunut.

Se mitä tähän meidän yhteiseloon tulee, kun se sai tammikuulla uuden suunnan vauvan muutettua myös taloon on kaikki mennyt, jopa sanoisin odotettua paremmin :) Nyt kun poikamme on jo parin kuukauden verran liikkunut lattioilla ja koirahan häntä on kovasti kiinnostanut myös. Ollaankin yhteistuokioita silittelemässä Peetua, etteivät nyt ihan sentään omin päin jää. Peetu tykkää myös päivän hulinoiden päätteeksi iltaisin hakeutua vähän myös lähelle, että sitäkin rapsuteltaisiin, ja ollaankin monesti vietetty näin aikaa lapsen ja koiran kanssa yhdessä lattialla. Lapsi nyt ei kauaa tietenkään jaksa yhdessä kohtaa istua, ja jatkaa menojaan ja Peetu pitää poikaa silmällä.

Onneksi Peetu on nokkela ja keksii paikat jossa saa olla myös rauhassa. Nyttemmin sitten kun meno joskus lapsella yltyy liiaksi, Peetu vetäytyy makuuhuoneeseemme, jonne ei ihme kyllä lapsemme päivisin paljoa kiinnosta mennä - siitäpä Peetu onkin hoksannut paikan jossa saa olla kaikeissa rauhassa kun haluaa.

Peetu on kyllä kasvanut kyllä hienoksi perhekoiraksi, joksi sitä voi nyt kutsua hyvillä mielin. Se on kasvanut vauvan mukana tottuen hänen läsnäoloonsa pikkuhiljaa, niin ei tullut yllätyksenä se että tämä pieni ihminen joskus alkaa liikkumaankin.

Oikein paljon vielä onnea Peetu-palleroinen ja terveyttä jatkoonkin!! Onnittelut myös Iita-siskolle, pidähän itsesi myös terveenä!


Kuva viime kesäkuulta.

2 kommenttia:

  1. Paljon onnea ja rapsutteluja Peetulle. Iitalta suukotuksia ja hännänheilautuksia velikullalle :-)

    VastaaPoista
  2. Hurjan paljon onnea Peetu <3

    VastaaPoista