sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Pehmoinen ja karvainen kaveri

"Lähteekö berninpaimenkoirasta paljon karvaa kun se on vielä sisäkoiranakin?" 

Kysymys voisi olla vaikka sellaiselta ihmiseltä joka on harkitsemassa berniä lemmikikseen... No tässä vastaus:

...Lähtee ja paljon!

Karvakasa on suurempi kuin koira itse, kuva voi vähän valehdella. Mutta tuossa taannoin otin vähän harjailua, kun lähdin Peetun kanssa äitini luo yökylään ja näytinkin hänelle tätä kuvaa että harjailinpa vähän Peetua siinä etukäteen ettei jäisi hänen nurkkiinsa niin kauheasti irtokarvaa ;) No kissanviikset - sehän tuntui vain yllyttävän karvanlähtöä ja jäihän sitä äidillenikin imuroitavaksi... heh! 

Toinen hauska juttu oli, kun olin äitini luona yötä ja Peetu illan mittaan vähän haeskeli paikkaa johon rauhoittua yöpuulle. No sinne se jäi olkkariin makoilemaan kun menimme nukkumaan, ja kuulin yöllä kun Peetu kömpi sielläkin sohvalle nukkumaan! Kotonahan sillä on se oma sohva jossa yöt nukutaan... Fiksu koira, ymmärtää paikan joka on samankaltainen kuin kotonakin ja sinne noustaan nukkumaan. Peittelin sohvan ja Peetu sai luvan nukkua sitten sielläkin sohvalla...

Joulukin lähestyy ja meillä oli taas itsenäisyyspäivänä perinteinen joulukorttikuvaus Peetusta. Taitaa olla viimeksi vuosi sitten kun samaisissa merkeissä tälläsimme taustakankaita huoneeseen ja mattoa paikalleen niin eiköhän tämä poika jo tällää itsensä siihen matolle vaikka vasta aseteltiin kuvausjuttuja paikoilleen. Se on myöskin fiksun koiran merkki, kun ei sitä kuvauskohtaan tarvi komentaa se tälläytyy siihen ihan itse ;)

 Niinku näin :)

1 kommentti:

  1. Hahhah, tuttua on tuo karvanlähtö täälläkin! Siitä määrästä sais helposti monta pientä koiraa aikaiseksi :D

    VastaaPoista