maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kevään hulinoita

Otsikko on nyt aika tekaistu, mutta yhteen viikonlopun päivistä voi mahduttaa tosi paljon kun ajoissa aamulla aloittaa touhut!

Sunnuntaina aamu valkeni ja lähdin kaverini seuraksi Vaasan näyttelyihin, jonne hänet olin saanut houkuteltua ekaa kertaa kehään oman koiransa kanssa ja käynti kannatti! 

Lyyli-prinsessa pokkasi PEN1 ROP KP
Oikein paljon onnea Suvi ja Lyyli!!

Näyttelypaikalla treffattiin myös muita koiramaailman tuttuja. Peetun kasvattaja oli kahden koiransa kanssa myös paikalla ja jos oikein seurasin, Viuhti pärjäsi toooosi hienosti! Onnea Satulle Viuhtin ja Hertan kehämenestyksistä! Lisäksi Peetun siskon (Iitan) omistajapariskunta oli paikalla esittämässä poikakoiraansa, ja heidän matkassaan oli myös Elsa Ragdollsin kennelistä. Heidänkin näyttelymenestys oli hienoa ja Onnittelemme myös Sannaa ja Markoa sessujen kehämenestyksistä!

Iltapäiväksi ajeltiin sitten kotiin ja päätettiin ottaa lenkkitreffit sitten vielä kun kaverini toinen koira Nella ja meillä Peetu odotti kuitenkin lenkille pääsyä. Sinne lähti sitten kameramieskin ja nappailtiin näitä kuvia:

Jos metsään haluat mennä nyt...

Nella elementissään... Lätäkön kaivuuta.

 Kaivuuhommat saa Nellan oikein villiksi.

 Uusi lätäkkö. Sinne mentiin ensin juomaan.

Jonka jälkeen Nella aloitti turpeen noston :)

Kuravesi roiskuen kaivetaan!

Metsässä kaverukset poseeraten. Lyyli ja Peetu.

Peetukin oli saanut jostain vähän kuravettä poskelleen.

Niinku tolle poskelleen...

Uudestaa kaverukset poseeraamassa. Peetu tuumaa: "Jos mä meen vähä tälleen niinku matalammaksi, en näytä niin suurelta" :)

Uusi kuva samasta kohtaa.

Lyylin valtikka.

Tässä on Peetun valtikka.

Peetu.

Peetu vieläkin.

Lyyli.

Tämä kuva oli hauska, kun näyttää että Peetu juoksee kuvasta ulos. Varsinkin silloin kun sen katsoi ekan kerran kamerasta siirtämisen jälkeen ja oli koko ruudun kokoinen. Tuosta pienestä kuvasta ei ehkä välity ihan sama.

Lyyli varpujen katveessa.

Tässä on sitten niinkuin jättiläis- ja minikoira. Koirat olivat vielä sellaisen mättään päällä että ovat kuvaajan naaman korkeudella niin siitä varmaan tälläinen omituinen sommitelma...

Peetun inkkarimaalaus. Mikähän olisi Peetulle sopiva intiaaninimi?? Pitääpä miettiä... heh julkaisempa jahka keksi jotain myöhemmin :)

Nella luolassa. Tarkkasilmäisimmät huomaavat kuinka pikkiriikkiset Nellan takajalat ovat kastuessaan, kuvassa siis näkyy toinen takajalka :) Niillä pääseekin sen tähden niin hyvin metsämaastoissa ja lujaa! (on todistettu)


1 kommentti:

  1. Hihiii naurattaa Nellan touhuilu, aika innoissaan näyttää tosiaan hommasta olevan ja hyvät kuvat napattu. Ja Lyyli niin nättinä palkintojen kans :) kyllä noista joku taulu pitää saada ku ekat palkinnot. Ja Nellasta vois ottaa sit kans lempipuuhissaan Paperiversion. Ja Peetu tietysti kuvissa komean niin kuin aina. Kurasta huolimatta, ainaki näkee että kivaa on ollut ;)

    -Suvi ja kura-Nella sekä roppi-Lyyli

    VastaaPoista