lauantai 4. toukokuuta 2013

Uintia ja lenkkeilyä

Meidän uusi kaveri Bella, omistajansa kanssa kutsui meidät lenkille heidän maisemiinsa. Siellä saimmekin koko iltapäivän kulumaan kun meille tarjoiltiin kahveet vielä sitten lenkin päälle :) Maisemat olivat hienot ja uimaankin pääsi aina välillä. Tässä alla hieman kuvasarjaa päivän lenkistä, kännykällä otettuina, olkaa hyvät:

Peetu lenkin alkumetreillä, hieman arveluuttaa kun on ihan oudot maisemat.

Tarkistus vielä yläilmoihin kun takana olevasta voimalasta kuului huminaa, ettei se ääni vain ylhäältä kuulunut. No, ei Peetu pahemmin ääniä pelännyt tässä vain viivyttelin hieman kun halusin siitä kuvia kun toiset jo meni edellä :)

Nyt on katseen suunta oikea, sinne missä muutkin menevät.

Pian jo saavuimmekin paikkaan jossa pääsi uimaankin. Tässä ensin tarkistellaan maastoa rannassa.

Kiinnostus heräsi nopeasti vettä kohden, siellähän lenteli vaikka minkälaista lintua. Mutta ne ovat saavuttamattomissa, mennään sitä vastoin vain pulikoimaan ;)

Ja eikun menoksi veteen koko konkkaronkka!

Kuvan rajaus tarkoituksella Peetun takaa, vesi tekee hienon vanan kun Peetu kahlaa vedessä, kuin laiva joka lähtee satamasta :)

Tämä laiva ei aja karille - sillä on selvä suunta. Jokin haisu johdatti Peetun kivelle, siinä on varmaan jokin lokki tai muu lintu huilannut.

Kenties jokin herkullinen lintu...

Nella tutkailee mitä vedessä voisikaan tehdä...

Emännän jalkoihinhan sitä on hyvä tulla ravistelemaan kun on käynyt uimassa... Kiitos!

Ei muutakuin uudelleen kahlaamaan!

Välillä voi aina käydä rantaheinikossa juoksentelemassa ja taas on suunta kohti vettä.

Kaverini heitti koirille keppiä veteen, jota Nella kyllä hienosti nouti. Bellakin meni ihan vahingossa lähes uimaan kun Nellan perässä innostui veteen.

Nella odottaa että keppiä heitetään. Peetu antoi suosiolla kaverien noutaa keppejä, se ei niin uskalla lähteä uimaan jos ei jalat enää otakaan pohjaan. Tuolla tavalla se tykkää kahlailla vedessä, kun se kuvassa tekee, turvallisesti "jalat maassa".

 
Ja voihan sitä veden varassa vain seistäkin niin vilvoittaa mukavasti :)

Vedessä tutkailua...

Sitten on aika yrittää ainakin kuivatella itseään kun on tultu uimasta. 

Peetu on korkeammalla töyräällä kuin minä kuvasin sitä, näyttää hassulta kun se kurkottaa kohti ja jalat ovat pienet ja pää näyttää suurelta :)

Uitettu koira. Tai ainakin kahlaamassa käynyt :)

Olivat ne tytötkin pois vedestä, tässä jo tutkaillaan mikä maastossa tuoksuu.

No, ainakin veden rajassa jos ei enää ihan vedessä :)

Ja taas on kuivattelua rannassa. 

Kiva päivä ja kiva lenkki, erilaisissa maisemissa. Lopuksi pääsimme ihailemaan poroja aitauksen takaa ja kyllä ne olivatkin kauniita. Nella tunsi selvää kutsumusta kyseisiin eläimiin ja Peetukin oikein istui katsomaan että mitäs nämä ovat, vaikka poropari alkoikin sitten vetäytyä metsän suojiin omassa aitauksessaan. Kiitos Bellan omistajalle uusien lenkkimaastojen tutustumiskierroksesta!

1 kommentti:

  1. Jee kivaa kun tulee näin paljon uusia päivityksiä, huomaaa että Bella on tuonut vähän uutta väriä meidän muuten tasaiseen lenkkeilyyn :) Lisää näitä! Tuo poro homma oli kyllä aikasta kiva juttu ja jos Nella vielä pääsis sinne aitaukseen niin ai että :D

    Kattelin tossa noita blogin vanhoja kuvia ja sieltä tuli eteen se kun oltiin kyrkkärillä lenkillä. kylläpä Luka oli tuolloin vielä komeassa kunnossa, taas tuli ikävä :`) Ja ihmetytti se kokoero kun nyt Peetu näyttää yhtäkkiä muka niin kauheen isolta, vaikka neljä viikkoa sitten itsellä oli vielä paljon isompi koira.. outoa kyllä. Pusuja Peetulle täältä Nellalta (ja ehkä vähän Suviltakin)

    VastaaPoista