sunnuntai 12. elokuuta 2012

Grillikota valmistuu

Grillikotamme saapui muutama viikko sitten "kivana" elementtilähetyksenä ja siitä sitten purimme kuormaa ja alettiin suunnitella sen kokoamista. Viikonloppuna kun kokoamisurakka aloitettiin satoi tietenkin vettä ja se vähän hankaloitti ja viivästytti kodan valmistumista. Mutta meillähän ei sen kanssa mikään kiire ole, ja pari viikonloppua sitä koottiin aina erissä ja apujakin meillä oli.

Nyt se on vihdoin sitten koottu ja kattohuovat ja grilli asennettu paikoilleen. Tänä viikonloppunahan me sitten saimme siellä polttaa ensimmäiset savut :)

Kodasta puuttuu vielä lattiaritilät, sillä aion petsata ne vielä tumman harmaalla, sillä ne ovat tuollaista vaaleaa puuta kuten seinät. Näin saan ne tummemmiksi ja silloin niihin ei jää näkymään tummia jälkiä kengistä.

Maalausurakka odottaa vielä ulkoseinääkin. Siitä on tarkoitus tehdä samanvärinen kuin talostammekin, eli vaalean harmaa ja valkoiset ikkunapokat ja nurkkalaudat yms.

Peetu on varmasti hyvin, hyvin mielissään kunhan saamme ensimmäiset makkaraherkut paisteltua kodan grillissä. Nyt vain poltimme varastointirasvoja pois grillistä ja fiilistelimme tulen lämmössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti